Omelette aux blancs d'oeufs
TM5 TM6

Omelette aux blancs d'oeufs

4.0 (14 ocen)

Składniki

  • 150 g de blancs d'oeufs (5 blancs d'oeufs )
  • 30 g d'oignons de printemps, en fines tranches
  • 50 g de courgettes, en fines tranches (2-3 mm)
  • 50 g de tomates, en fines tranches (2-3 mm)
  • ½ c. à café de sel fin
  • 1 c. à café d'huile d'olive extra vierge
  • 500 g d'eau
  • 50 g de bresaola en tranches

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
431 kJ / 103 kcal
Białko
17 g
Węglowodany
2 g
Tłuszcz
3 g
Błonnik
17 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy