Omelette aux blancs d'oeufs

Omelette aux blancs d'oeufs

4.0 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 portions

Składniki

  • 150 g de blancs d'oeufs (5 blancs d'oeufs )
  • 30 g d'oignons de printemps en fines tranches
  • 50 g de courgettes en fines tranches (2-3 mm)
  • 50 g de tomates en fines tranches (2-3 mm)
  • ½ c. à café de sel fin
  • 1 c. à café d'huile d'olive extra vierge
  • 500 g d'eau
  • 50 g de bresaola en tranches
    50 g de "Bündner Fleisch" Suisse, en tranches

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 103 kcal / 431 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...