Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de blancs d'oeufs (5 blancs d'oeufs )
- 30 g d'oignons de printemps, en fines tranches
- 50 g de courgettes, en fines tranches (2-3 mm)
- 50 g de tomates, en fines tranches (2-3 mm)
- ½ c. à café de sel fin
- 1 c. à café d'huile d'olive extra vierge
- 500 g d'eau
- 50 g de bresaola en tranches
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 431 kJ / 103 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 17 g
Alternatywne przepisy
Birchermüesli
1h 10 min
Spaghettini aux poivrons
50 min
Salade de pâtes aux légumes
1h
Porridge à la pomme, à la banane et aux dattes
10min
Gâteau polenta, mandarine et amandes
2h 35min
Ragoût de légumes cuits au varoma avec omelette
30 min
Crostini aux champignons et Fontina
35 min
Salade de pâtes au thon et vinaigrette au basilic
30 min
Tourte au poulet et à la poire
2 godz. 40 min
Crêpes vertes au jambon et au fromage
55 min
Dessert au café
15min
Pizza à la pomme de terre
1h 10 min