
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de blancs d'oeufs (5 blancs d'oeufs )
- 30 g d'oignons de printemps en fines tranches
- 50 g de courgettes en fines tranches (2-3 mm)
- 50 g de tomates en fines tranches (2-3 mm)
- ½ c. à café de sel fin
- 1 c. à café d'huile d'olive extra vierge
- 500 g d'eau
-
50
g de bresaola en tranches
lub 50 g de "Bündner Fleisch" Suisse en tranches
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 103 kcal / 431 kJ
- Białko
- 17 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Węglowodany
- 2 g
- Błonnik
- 17 g