![Soy goulash with dumplings Soy goulash with dumplings](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6A8252D8-BCC0-4352-9ECE-23D41BC8C17E/Derivates/DE0BA126-DEF3-4826-807A-11EAB85B29BB.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dumplings
- 300 g bread rolls, stale, vegan, cut in half and then into slices (1 cm) (see tip)
- 10 g fresh parsley leaves
- 70 g onions, cut into halves
- 180 g soy milk, unsweetened
- 30 g soy flour, full fat, as egg replacement
- 60 g water
- 2 tbsp nutritional yeast
- 1 tsp fine salt
- 2 pinches freshly ground black pepper
- 2 pinches ground nutmeg
Soy goulash
- 250 g onions, cut into quarters
- 1 - 2 garlic cloves
- 30 g rapeseed oil
- 150 g soy chunks, dried, not soaked
- 500 g canned crushed tomatoes
- 550 g water
- 100 g dry red wine, vegan
-
1
tbsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan (see tip) - 55 g soy sauce
- 50 g tomato purée
- 1 tbsp sweet paprika powder
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 1 tsp fresh marjoram
- 1 tsp cocoa powder, unsweetened
- 200 g mixed peppers (e.g. yellow and green), cut into strips (5 mm x 4 cm)
- 150 g button mushrooms, sliced (5 mm) or small ones cut in half
- 10 g fresh parsley leaves, chopped, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2803 kJ / 669 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 63 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 16.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 Min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40 min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2sa 20 dk
Sage and buckwheat stuffing balls
1 Std. 10 Min
Lentil moussaka
2sa 20 dk
Chili non Carne
1 Std.
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Seitan
40min
Soy bolognese
40min
Vegan bean burger
1 Std. 20 Min
Tofu scramble
25min
Chilli con tempeh
20min