Lentil moussaka
TM5 TM31 TM6

Lentil moussaka

4.3 (16 ocen)

Składniki

  • 200 g red split lentils
  • 600 g water
  • 120 g Parmesan cheese, cut into pieces
  • 400 g aubergines
  • 50 g olive oil
  • 200 g onions, cut into halves
  • 3 garlic cloves
  • 1 pepper, green or red, cut into pieces (approx. 150 g)
  • 400 g tomatoes, canned, including juice
  • 20 g vinegar
  • 1 tbsp dried oregano
  • 1 tsp ground ginger
  • 1 - 2 tsp salt, to taste
  • ½ tsp ground black pepper
  • 40 g butter, plus extra for greasing
  • 500 g milk
  • 40 g flour

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1917 kJ / 458 kcal
Białko
21 g
Węglowodany
33 g
Tłuszcz
25 g
Błonnik
7.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy