Das Weisse vom Ei-Omelette

Das Weisse vom Ei-Omelette

3.8 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 Portionen

Składniki

  • Eiweiss (von ca. 5 Eiern)
    150 g
  • Frühlingszwiebeln in feinen Scheiben
    30 g
  • Zucchetti fein geschnitten (2-3 mm)
    50 g
  • Tomaten fein geschnitten (2-3 mm)
    50 g
  • feinkörniges Salz
    ½ TL
  • Olivenöl, nativ
    1 TL
  • Wasser
    500 g
  • Bresaola in Tranchen
    50 g
    50 g Schweizer Bündner Fleisch, in Tranchen

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 103 kcal / 431 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...