Urządzenia i Akcesoria
Broteintopf mit Zwiebeln und Tomaten
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Brot in Stücken350 g
-
Wasser500 g
-
Olivenöl90 g
-
Zwiebel150 g
-
Knoblauchzehen4
-
Tomaten in Stücken100 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer gemahlen1 Prise
-
frischer Koriander gehackt, zum Garnieren
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
1975 kJ /
473 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterrane Küche
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Gulaschsuppe
1 godz. 5 min
Bananen-Schichtdessert
15 min
Kartoffelsalat
1 godz. 5 min
Komplettmenü: Linsen, Schweinefilet und Salat
2 godz. 40 min
Gelber Reis mit Poulet
40 min
Kichererbseneintopf mit Gemüse und Chorizo
45 min
Russischer Salat
1 godz. 15 min
Vegi-Käse-Riegel
45 min
Das Weisse vom Ei-Omelette
35 min
Erdbeerpudding
2 godz. 10 min
Energy Drink "Casablanca"
10 min
Porridge mit frischen Früchten
15 min