Broteintopf mit Zwiebeln und Tomaten

Broteintopf mit Zwiebeln und Tomaten

3.9 7 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen

Składniki

  • Brot in Stücken
    350 g
  • Wasser
    500 g
  • Olivenöl
    90 g
  • Zwiebel
    150 g
  • Knoblauchzehen
    4
  • Tomaten in Stücken
    100 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer gemahlen
    1 Prise
  • frischer Koriander gehackt, zum Garnieren

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 8 g
Kalorie 1975 kJ / 473 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 53 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...