![Cauliflower Tabbouleh Cauliflower Tabbouleh](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/88043538-405C-4A83-85ED-5250B3AC6D80/Derivates/22E9D016-A882-43C2-8D92-AEBF1A6A93E8.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 625 g cauliflower florets
- 115 g red bell peppers, in pieces (2.5 cm/1 in.)
- 85 g red onions, in pieces (2.5 cm/1 in.)
- 225 g tomatoes, in pieces (2.5 cm/1 in.)
- 225 g cucumber, peeled, in pieces (2.5 cm/1 in.)
- 30 g extra virgin olive oil
- 45 g balsamic vinegar
- 1 tsp salt
- ¼ tsp black pepper, ground, to taste
- 1 bunch fresh basil leaves, julienned
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 406 kJ / 97 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 Min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Steamed Frittata Egg Cups
45 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10min
Pulled Pork Burgers
4 godz. 50 min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 Min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30 Min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 Min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10min
Basic Quinoa
35 min