Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Tabbouleh
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
cauliflower florets625 g
-
red bell peppers in pieces (2.5 cm/1 in.)115 g
-
red onions in pieces (2.5 cm/1 in.)85 g
-
tomatoes in pieces (2.5 cm/1 in.)225 g
-
cucumber peeled, in pieces (2.5 cm/1 in.)225 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
balsamic vinegar45 g
-
salt1 tsp
-
black pepper, ground to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves julienned1 bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
406 kJ /
97 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus Sauté
15 Min
Date and Nut Balls
20 Min
Focaccia
3 Std.
Mushroom Taco Filling
35 Min
Spiced Almond Milk
15 Min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 Min
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55 Min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 Min
Halibut with Apricot Chutney
30 Min
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30 Min
Courgette side dish
30 Min
Southwest Quinoa
40 Min