Urządzenia i Akcesoria
Green Goddess Salad
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
10 portions
Składniki
Green Goddess Dressing
-
Parmesan cheese cut into pieces85 g
-
walnut, chopped60 g
-
garlic cloves2
-
basil leaf, fresh30 g
-
spinach leaf, fresh30 g
-
freshly squeezed lemon juice115 g
-
rice vinegar30 g
-
olive oil60 g
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
Fennel Salad
-
fennel bulb cut into pieces340 g
-
dill, fresh plus extra to garnish15 g
-
Lebanese cucumber cut into pieces (2.5 cm)225 g
-
apple, green quartered200 g
-
green onions (approx. 2 bunches)140 g
-
225 g green pea, frozen, cooked (see Tip)green pea, fresh cooked (see Tip)225 g
-
walnut, chopped140 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
433.9 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
1135.4 kJ /
271.4 kcal
Tłuszcz
21.5 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
14.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Step into Spring CA
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Lemon Garlic Chicken
30 min
Chicken Caprese pasta salad
25 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Batch-Cooking: Warm Vegetable Salad; Tomato and Mushroom Spaghetti; Chicken with Rice and Pepper Sauce
1 godz.
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
45 min
Linseed Overnight Oats with Matcha Yoghurt
8 godz.
Date and Oat Drink
20 min
Chopped Asian Salad
20 min
Honey soy tofu with steamed rice
40 min
Chicken and Mushroom Rice
30 min