Vegetable Pancakes
TM6 TM5

Vegetable Pancakes

3.4 (8 ocen)

Składniki

  • 4 oz zucchini
  • 4 oz carrots
  • 2 ½ oz red pepper

Cilantro Aioli

  • 9 oz vegetable oil
  • 1 oz ginger, peeled, in pieces
  • 1 oz cilantro leaves, plus extra to garnish
  • 1 large egg
  • 1 tbsp freshly squeezed lemon juice
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper

Vegetable Pancakes

  • 2 garlic cloves
  • 3 oz green onions, sliced (2 in.)
  • 3 oz red onions, quartered
  • 2 oz leeks, cleaned and sliced (2 in.)
  • 4 oz all-purpose flour
  • ½ tsp garlic powder
  • 1 tsp baking powder
  • ½ tsp salt
  • 3 large eggs
  • 1 tbsp soy sauce
  • 1 tsp sesame oil
  • 4 oz mushrooms, sliced
  • 2 - 4 tbsp oil, as needed
  • fresh cilantro leaves, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1895 kJ / 453 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
18 g
Tłuszcz
40 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy