Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 oz zucchini
- 4 oz carrots
- 2 ½ oz red pepper
Cilantro Aioli
- 9 oz vegetable oil
- 1 oz ginger, peeled, in pieces
- 1 oz cilantro leaves, plus extra to garnish
- 1 large egg
- 1 tbsp freshly squeezed lemon juice
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
Vegetable Pancakes
- 2 garlic cloves
- 3 oz green onions, sliced (2 in.)
- 3 oz red onions, quartered
- 2 oz leeks, cleaned and sliced (2 in.)
- 4 oz all-purpose flour
- ½ tsp garlic powder
- 1 tsp baking powder
- ½ tsp salt
- 3 large eggs
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tsp sesame oil
- 4 oz mushrooms, sliced
- 2 - 4 tbsp oil, as needed
- fresh cilantro leaves, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1895 kJ / 453 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 40 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Barley and Tomato Salad
45 min
Asian-Style Sautéed Rice
35 min
Holiday Couscous (Kris Morningstar)
50 min
Hash Browns
35 min
Jambalaya, Spicy Soup and Fruit Crumble
1 godz. 45 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min
Vegetable Patties
1h
Italian "Baked" Beans
1h 15min
Naan Bread with Hummus (Hestan Cue™)
1sa 55 dk