Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Pancakes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 portions
Składniki
-
zucchini4 oz
-
carrots4 oz
-
red pepper2 ½ oz
Cilantro Aioli
-
vegetable oil9 oz
-
ginger peeled, in pieces1 oz
-
cilantro leaves plus extra to garnish1 oz
-
large egg1
-
freshly squeezed lemon juice1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Vegetable Pancakes
-
garlic cloves2
-
green onions sliced (2 in.)3 oz
-
red onions quartered3 oz
-
leeks cleaned and sliced (2 in.)2 oz
-
all-purpose flour4 oz
-
garlic powder½ tsp
-
baking powder1 tsp
-
salt½ tsp
-
large eggs3
-
soy sauce1 tbsp
-
sesame oil1 tsp
-
mushrooms sliced4 oz
-
oil as needed2 - 4 tbsp
-
fresh cilantro leaves to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1895 kJ /
453 kcal
Tłuszcz
40 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes
1 godz.
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Kids Carrot Crêpes with Tomato Sauce
2 godz. 5 min
Vegetable Patties
1 godz.
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Kabocha Sage Risotto
40 min
Banana Nut Bliss Cookies
25 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Quinoa Patties
1 godz.
Ancient Grain Bread
2 godz. 30 min
Apple Nut Bread
1 godz. 25 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min