![Raw carrot cake Raw carrot cake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6411DD3F-4E92-4488-A509-57E845DA445D/Derivates/FD9CDCE9-8925-4A26-B5FE-BAD92127E25C.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g cashews, for frosting (see Tips)
- water, for soaking
Carrot cake
- 40 g extra virgin coconut oil, melted, plus extra for greasing
- 70 g walnuts
- 150 g cashews (see Tips)
- 50 g shredded coconut (see Tips)
- 1 tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground ginger
- ¼ tsp ground nutmeg, plus extra for dusting
- 1 orange, zested, no white pith and juiced (approx. 60 g)
- 60 g rolled oats
- 500 g carrot, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g pitted Medjool dates
- 80 g sultanas
Cashew lemon frosting
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 130 g coconut cream
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 tbsp raw honey
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1716.8 kJ / 408.8 kcal
- Białko
- 9.1 g
- Węglowodany
- 26.7 g
- Tłuszcz
- 28.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.7 g
- Błonnik
- 6.7 g
- Sód
- 32.7 mg
Alternatywne przepisy
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1 godz. 25 min
Chia coconut bread
2 godz. 40 min
Gluten free chocolate brownie
45 Min
Orange, raspberry and coconut jellies
2h 30min
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1h 30min
Chocolate mousse
1 Std. 10 Min
Banana, walnut and date loaf
55min
Vegan carrot cake with orange frosting
2 godz. 5 min
Pumpkin and turmeric loaf
1 Std. 50 Min
Vegan custard
15 Min
Healthy banana bread
1h 15min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1h