
Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin and turmeric loaf
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
10 portions
Składniki
-
coconut oil plus extra for greasing60 g
-
blanched almonds300 g
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only3 sprigs
-
pumpkin peeled and cut into pieces (2-3 cm)450 g
-
eggs4
-
gluten free baking powder2 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground turmeric1 tsp
-
apple cider vinegar1 tsp
-
coconut flour2 tbsp
-
pine nuts1 tbsp
-
pepitas for sprinkling1 tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
331.6 kcal /
1392.7 kJ
Białko
11.4 g
Tłuszcz
28.2 g
Węglowodany
7.6 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Sód
321.9 mg