![Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/159837.jpg)
Wersje kompatybilne
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g water
- 2 garlic cloves (approx. 5 g total)
- ¼ - ½ tsp cayenne pepper
- 50 g fresh coriander, plus extra to garnish
- 100 g fresh baby spinach leaves
- 40 g olive oil
- 1 tsp salt
- 600 g boneless, skinless, white fish fillets (e.g. halibut, haddock, cod; 1 cm thick)
- 400 g potatoes, cut into small pieces (1 cm)
- ¼ tsp ground turmeric
- 4 tsp chickpea (besan) flour (approx. 15 g, see Tips)
- 1 tsp sugar
- ½ tsp freshly ground pepper, plus extra to taste
- 2 tsp lemon juice
- 200 g carrots, cut into slices (1 cm thick)
- 200 g broccoli, cut into pieces (3 cm)
- 250 g plain Greek yoghurt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1830 kJ / 437 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 5.9 g
Alternatywne przepisy
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2h
Steamed mushroom and egg pots
40p
Avial (vegetables in yoghurt)
30min
Prawn and mushroom crepes
50 Min
Brie, speck and walnut risotto
25 Min
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40p
Gruyère salmon patties with salad
1 Std. 20 Min
Rice salad
1h