Urządzenia i Akcesoria
Stuffed capsicums with herbed quinoa
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)30 g
-
mixed fresh herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra for garnishing8 sprigs
-
water1500 g
-
quinoa rinsed and drained150 g
-
garlic cloves2
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
sun-dried tomatoes20 g
-
olive oil1 tbsp
-
pitted black olives sliced15
-
pickled capers1 tbsp
-
pine nuts toasted40 g
-
sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
mixed capsicums (small-medium), tops removed and deseeded6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
336.6 mg
Białko
8.3 g
Kalorie
1033.5 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
21.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom quinotto
30 min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Beetroot risotto
35 min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 godz. 40 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Pumpkin and tempeh bobotie
1 godz. 5 min
Buckwheat and mushroom quiche
29 godz. 20 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Pulse and pumpkin curry
30 min
Asparagus risotto
40 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 godz. 20 min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 godz. 35 min