Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 8 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra for garnishing
- 1500 g water
- 150 g quinoa, rinsed and drained
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 20 g sun-dried tomatoes
- 1 tbsp olive oil
- 15 pitted black olives, sliced
- 1 tbsp pickled capers
- 40 g pine nuts, toasted
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 6 mixed capsicums (small-medium), tops removed and deseeded
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1033.5 kJ / 246 kcal
- Białko
- 8.3 g
- Węglowodany
- 21.6 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.1 g
- Błonnik
- 5.2 g
- Sód
- 336.6 mg
Alternatywne przepisy
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Hearty seven vegetable soup
30min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 godz. 5 min
Leek quiche
1h 20 min
Mediterranean capsicums
2h
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Mediterranean vegetable bake
50min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min