Urządzenia i Akcesoria
Spiralised vegetable soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
dried lima beans100 g
-
water plus extra to soak and cover800 g
-
zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)1
-
carrot peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)1
-
parsnip peeled, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)½
-
garlic clove1
-
brown onion cut into quarters1
-
celery stalk cut into pieces (4 cm)1
-
canned diced tomatoes400 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon juice only, to taste½
-
fresh coriander leaves only8 sprigs
-
fresh dill leaves only8 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
516.5 mg
Białko
8.2 g
Kalorie
670.6 kJ /
160.3 kcal
Tłuszcz
1.3 g
Błonnik
10.5 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
32.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Carrot and coriander soup
30 min
Beetroot salad
10 min
Lentil hotpot
12 godz. 45 min
Chicken cacciatore
50 min
Chilli con carne
45 min
Ratatouille
40 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 min
Rice salad
1 godz.
Risotto verde
45 min
Hearty seven vegetable soup
30 min