Urządzenia i Akcesoria
Spiralised vegetable soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
dried lima beans100 g
-
water plus extra to soak and cover800 g
-
zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)1
-
carrot peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)1
-
parsnip peeled, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)½
-
garlic clove1
-
brown onion cut into quarters1
-
celery stalk cut into pieces (4 cm)1
-
canned diced tomatoes400 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon juice only, to taste½
-
fresh coriander leaves only8 sprigs
-
fresh dill leaves only8 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
516.5 mg
Białko
8.2 g
Kalorie
670.6 kJ /
160.3 kcal
Tłuszcz
1.3 g
Błonnik
10.5 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
32.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked beans
13 godz. 25 min
Jambalaya
35 min
Pearl barley risotto with asparagus
1 godz. 5 min
Asian-style fish fillets
30 min
Minestrone
40 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Coconut and cinnamon teff porridge
30 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Asparagus and pea omelette
20 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 godz. 25 min