Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
butternut pumpkin peeled and cut into pieces (2 x 5 cm)400 g
-
olive oil1 - 2 tbsp
-
pure maple syrup1 ½ tbsp
-
sesame seeds1 - 2 tbsp
-
water700 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
quinoa200 g
-
raw almonds30 g
-
cashews30 g
-
avocado oil40 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
lemon juice20 g
-
fresh baby spinach leaves50 g
-
pomegranate arils only (see Tips)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
579.5 mg
Białko
13.9 g
Kalorie
2505 kJ /
607 kcal
Tłuszcz
34.8 g
Błonnik
14.1 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quinoa salad with mango salsa
1 godz.
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 godz. 40 min
Hommus dip
5 min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3 godz. 5 min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Quinoa tabouli
12 godz. 40 min
Sweetcorn and black rice salad
1 godz.
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Orange and mango chia pudding
3 godz. 15 min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 godz. 35 min
Healthy banana bread
1 godz. 15 min