Urządzenia i Akcesoria
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Goat's cheese flans and leeks
-
unsalted butter softened, for greasing
-
plain flour plus extra for dusting40 g
-
full cream milk130 g
-
fresh goat's cheese140 g
-
salt½ tsp
-
eggs separated2
-
water500 g
-
leeks white part only, cut into pieces (5 mm)300 g
-
red capsicums cut into small pieces (1 cm)50 g
Yoghurt sauce
-
fresh goat's cheese60 g
-
natural yoghurt125 g
-
fresh chives chopped6
-
salt2 - 3 pinches
-
ground pepper adjust to taste2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1089 kJ /
260 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and smoked salmon dip
55 min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 godz. 30 min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Asparagus risotto
40 min
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Savoury stuffed pumpkin
1 godz. 25 min
Layered lamb curry
1 godz.
Mushroom tart
50 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min