Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g olive oil
- 2 tbsp lemon juice
- ½ tsp salt
- 24 raw prawns, peeled and deveined
- 80 g brown onions, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 500 g cucumbers, cut into pieces
- 1 lemon, cut into slices, each slice quartered
- 500 g water
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- ¼ tsp ground black pepper
- 200 g full cream milk
- 40 g plain flour
- 2 tbsp fresh dill, leaves only (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 733 kJ / 175 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 1.4 g
Alternatywne przepisy
Warm wasabi potato salad
30 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
White fish wrapped in banana leaves
2h 20min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8 godz. 30 min
Chicken broth with bread dumplings
1h 5min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1h 40min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1 Std. 15 Min
Strawberry champagne cake
3h 10min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25min
Maple bread and butter pudding with walnut crumble
1h 30min
Citrus seafood salad
1h