![Cucumber soup with prawn skewers Cucumber soup with prawn skewers](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9DB2A333-A6DD-4B7B-9230-E1F4D4819927/Derivates/CB7CFEE4-4A83-4F34-908D-3A757E909C2C.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g olive oil
- 2 tbsp lemon juice
- ½ tsp salt
- 24 raw prawns, peeled and deveined
- 80 g brown onions, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 500 g cucumbers, cut into pieces
- 1 lemon, cut into slices, each slice quartered
- 500 g water
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- ¼ tsp ground black pepper
- 200 g full cream milk
- 40 g plain flour
- 2 tbsp fresh dill, leaves only (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 733 kJ / 175 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 1.4 g
Alternatywne przepisy
Green goodness soup
10 Min
Spiced red wine pears
45 Min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10 Min
Prawn salad with avocado dressing
35 min
Mussels in coconut milk
25 Min
Seafood and corn chowder
40min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35 min
Broccoli soup with sage oil
30min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35 min
Fish and mixed vegetable parcels
1hod. 15min
Cream of mushroom soup
20 Min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min