Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 brins de persil frais, uniquement les feuilles
- 1 oignon, coupé en deux
- 30 g de beurre
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de champignons de Paris, frais, en tranches
- 10 g de vin rouge
- 1 c. à café de sel fin
- ½ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- 250 g de Fontina, en tranches
- 20 tranches de pain (ex. ciabatta, baguette)
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 493 kJ / 118 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 1.1 g
Alternatywne przepisy
Filet de porc sauce moutarde
30min
Steak tartare
30min
Tartelette poulet-asperge
Brak ocen
Tranche de caramel salé
2sa 40 dk
Boeuf Stroganoff
45min
Curry de poisson
35min
Olives croustillantes
1 Std. 30 Min
Tourte au poulet et à la poire
2sa 40 dk
Canapés aux oeufs
10min
Chili de boeuf et feta au citron
45min
Dessert au café
15min
Mousse à la truite
5min