Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 brins de persil frais, uniquement les feuilles
- 1 oignon, coupé en deux
- 30 g de beurre
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de champignons de Paris, frais, en tranches
- 10 g de vin rouge
- 1 c. à café de sel fin
- ½ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- 250 g de Fontina, en tranches
- 20 tranches de pain (ex. ciabatta, baguette)
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 493 kJ / 118 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 1.1 g
Alternatywne przepisy
Filet de porc sauce moutarde
30 min
Mousse au thon
10min
Cannelloni au porc, sauce aux légumes
1 godz.
Casserole d'asperges
1h 30min
Filet d'agneau en sauce au poivre rose
45 min
Tomates cerises farcies au fromage de chèvre et au prosciutto
1h 30min
Mousse à la truite
5 min
Involtini de poulet et pesto de tomates séchées
50min
Quiche aux poireaux
1h 45min
Bellini à la pêche
5 min
Steak tartare
30 min
Tranche de meringue façon crumble aux pommes
2 godz.