Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 2 oeufs
- 1 pincée de sel fin
- 2 carottes, pelées
- 500 g d'eau
- 100 g de jeunes pousses d'épinards fraîches, lavées et séchées
- 4 tranches de jambon cuit
- 20 feuilles de romarin fraîches
- 10 haricots rouges en boîte
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 243 kJ / 58 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 2.5 g
- Tłuszcz
- 3.2 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Barres énergétiques aux céréales et fruits secs
2h 30min
Petits pains du 1er août
1 godz. 10 min
Soupe d'orge
1 godz. 20 min
Bâtonnets de légumes avec dip et petits pains complets
1 godz. 10 min
Œufs colorés en vert
Brak ocen
Mini pizzas «Tricolores »
Brak ocen
Assortiment de truffes au chocolat
45 min
Digestif au fenouil
10min
Pain au vin rouge et aux noix
15 Std. 30 Min
Focaccia à la farine d'épeautre
2h 30min
Ballotins de poulet farcis aux légumes et pommes de terre
55 min
Soupe de potimarron-pomme-poitrine de poulet
40 min