
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de parmesan en morceaux (2-3 cm)
- 2 oeufs
- 1 pincée de sel fin
- 2 carottes pelées
- 500 g d'eau
- 100 g de feuilles d'épinards frais lavées et séchées
- 4 tranches de jambon cuit
- 20 feuilles de romarin fraîches
- 10 haricots rouges en boîte
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 58 kcal / 243 kJ
- Białko
- 5 g
- Tłuszcz
- 3.2 g
- Węglowodany
- 2.5 g
- Błonnik
- 1 g