Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de sucre brut
- 140 g d'amandes entières, émondées
- 60 g de noix de cajou, fraîches
- 60 g de canneberges déshydratées
- 50 g de beurre, en morceaux
- 60 g de confiture de framboises
- 100 g de cornflakes, (non sucrés)
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 639 kJ / 153 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caramels à la crème
2 godz.
Barres énergétiques aux céréales et fruits secs
2 godz. 30 min
Petits pains du 1er août
1h 10min
Café glacé
2h 15min
Pain tessinois
1h 50min
Croissants aux noisettes
1h 40min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Cake aux baies
1 godz. 15 min
Gâteau à l'Ovo
55min
Tarte au vin cuit
45 min
Focaccia aux tomates
40min
Gâteau aux carottes
1h 10min