Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La crème au chocolat blanc et vanille
- 1 gousse de vanille
- 300 g de crème, 35 % m.g.
- 350 g de chocolat blanc, en morceaux
La pâte brisée au chocolat
- 50 g de sucre
- 50 g de cacao en poudre
- 200 g de farine
- 125 g de beurre, en morceaux
- 1 œuf
Le dressage
- 100 g de fraises
- 150 g de framboises fraîches
- 100 g de myrtilles
- 125 g de groseilles
- 30 g de sucre glace
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3667 kJ / 879 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 80 g
- Tłuszcz
- 54 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Empanada au thon (pâté)
1h 10min
Mille-feuilles
2 godz. 25 min
Flammekueche aux lardons et herbes aromatiques
1h
Pizza frescolina
1h 40min
Miel au gingembre
Brak ocen
Focaccia au romarin
2h 30 min
Focaccia à la farine d'épeautre
2h 30 min
Gâteau à l'Ovo
55min
Risotto aux bolets et au brie
35 Min
Escargots noix-cannelle
2h 10min
Gâteau aux carottes argovien
2h
Fondue au fromage moitié-moitié
20 min