Crozetto aux lardons et poivrons

Crozetto aux lardons et poivrons

4.3 233 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 50 g de fromage type beaufort, coupé en morceaux et sans croûte
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 180 g de poivron rouge détaillé en dés
  • 180 g de poivron vert détaillé en dés
  • 300 g de lardons
  • 300 g de crozets
  • 60 g de vin blanc
  • 500 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 32.3 g
Kalorie 2551 kJ / 613 kcal
Tłuszcz 25.5 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 60.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...