Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de fromage, type beaufort, coupé en morceaux et sans croûte
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 180 g de poivron rouge, détaillé en dés
- 180 g de poivron vert, détaillé en dés
- 300 g de lardons
- 300 g de crozets
- 60 g de vin blanc
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2551 kJ / 613 kcal
- Białko
- 32.3 g
- Węglowodany
- 60.8 g
- Tłuszcz
- 25.5 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Crozets au bacon, poireau et champignons
40min
Risotto à la viande hachée
45min
Cassoulet express au chorizo
55min
Croque flammekueche
55min
Coquillettes chorizo-comté
15 Min
Poulet aux poivrons façon risotto
40min
Risotto aux saucisses et aux petits pois
50 Min
Crumble de poireau au chorizo doux
50 Min
Gratin de crozets au jambon
1 Std.
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Risotto à la tomate et au parmesan WW (ex- Weight Watchers®)
30 Min
Croziflette
1 Std. 25 Min