Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 tomates à farcir bien mûres
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de lardons fumés, coupés en petits morceaux
- 120 g de champignons de Paris frais, coupés en lamelles
- 1 fromage de chèvre en bûche (environ 200 g), détaillé en dés
-
2
c. à café d'herbes de Provence déshydratées
lub 2 c. à café d'herbes aromatiques fraîches - 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1078 kJ / 259 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 20 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crumble de tomates, poivrons et olives
45min
Lasagnes champignons-fromage
1h 15min
Tarte basquaise
55min
Quiche auvergnate
1 Std. 20 Min
Tomates farcies au chèvre
40min
Tarte aux tomates de couleur et roquefort
45min
Tartelette au chèvre et aux oignons
50 Min
Gratin de ratatouille chorizo chèvre
30 Min
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1h 15min
Bruschettas jambon fumé, tomate et basilic
15 Min
Crumble tomate-chèvre
35min
Tartiflette aux courgettes
55min