Kasseler mit Grüner Sauce

Kasseler mit Grüner Sauce

4.2 64 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen

Składniki

  • glatte Petersilie abgezupft
    6 Stängel
  • Kerbel abgezupft
    20 Stängel
  • Saure Sahne
    400 g
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    1 ½ TL
  • Cayenne-Pfeffer
    2 Prisen
  • Wasser
    500 g
  • Kartoffeln halbiert
    750 g
  • grüne Bohnen
    300 g
  • Kasseler (à 200 g)
    4 Scheiben
  • Pfeffer zum Bestreuen

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 702 kcal / 2929 kJ
Białko 39 g
Tłuszcz 41 g
Węglowodany 38 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...