Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crema batida
- 25 g de azúcar
- 200 g de crema para batir (min 30% de grasa)
Peras al horno
- 25 g de flor de jamaica
- 170 g de agua
- 55 g de azúcar
- 2 peras
- 55 g de hojuelas de avena
- 30 g de harina
- 100 g de mantequilla sin sal
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1903 kJ / 453 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chocolatines
4h 30 min
Postre de jícama
1h 15 min
Barritas de semillas de girasol
1h 15 min
Pizza Marina
1h
Cocotes
40min
Canastitas de almendra con frutas
45min
Mixiote de fruta ligeros
35 Min
Camotes rellenos con caldillo picoso, verduras tibias y pastel de chocolate
50min
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4 Std. 35 Min
Smoothie chai (vegano y sin gluten)
5 min
Gelatina de café y almendras
1h 15 min
Nieve de aguacate y coco
10 min