Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de agua
- 250 g de betabel, pelado y en rodajas
- 250 g de queso Gruyère
- 50 g de crema
- pimienta negra recién molida, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2104 kJ / 501 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 40 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Calabacitas con elote y cilantro
20 min
Ejotes almendrados
30 min
Pasta cremosa con calabacitas
45 min
Betabeles con alioli de cilantro
55 min
Sopa de jitomate y elote
40 min
Quinoa con ejotes
30 min
Muffins de manzana
40 min
Sopa de elote
35 min
Risotto de calabacita
25 min
Pasta gratinada con espinaca y alcachofas TM6
50 min
Estofado de vegetales y granos en cocción lenta TM6
3h 15min
Hamburguesa de betabel con cebolla caramelizada
3h 10min