Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse d'ail
- 10 g de gingembre frais (1 cm env.)
- 35 g de vinaigre de cidre
- 25 g d'huile végétale
- 15 g de jus de citron vert
- 10 g de sauce de poisson (nuoc-mâm)
- 25 g de sirop d'agave
- 30 g d'échalotes
- 10 feuilles de menthe fraîche
- 10 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 400 - 500 g de chou blanc, coupé en morceaux
- 150 g de carottes, coupées en tronçons
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 555 kJ / 133 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 13.8 g
- Tłuszcz
- 6.8 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coleslaw quadricolore
20min
Salade grecque de chou blanc
2 godz. 15 min
Salade aux pommes
5 min
Salade de crudités à la thaïe
15 Min
Menu express - Taboulé de carottes et pommes aux noix de cajou
15 Min
Marinade soja, citron, ail, gingembre
10 min
Salade de chou blanc
10 min
Salade thaïe aux crevettes
1h 25min
Salade de boulgour au fenouil et à l'orange
35min
Laab kai (Salade au poulet)
35min
Salade asiatique de carottes, canneberges et coriandre
10 min
Chou en salade
10 min