Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de mangue mûre
- 25 g d'oignon nouveau
- 160 g d'avocat bien mûr, et 1 tranche pour la finition
- 300 g de jus d'orange (3 oranges env.)
- 20 g d'huile de pistache
- 1 c. à soupe de vinaigre d'agrumes
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de piment d'Espelette en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 508 kJ / 121 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 12.3 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tartare de saumon aux fruits de la Passion
15 Min
Gaspacho tomates ananas
1 Std. 5 Min
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30 Min
Gaspacho sucré-salé
5 min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2 Std.
Gaspacho poivron-framboise
10 Min
Tartare de dorade à la mangue
10 Min
Velouté avocat et lait de coco
15 Min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15 Min
Sorbet basilic aux éclats de fraise
3h 20min
Gaspacho concombre, cumin et gouda
10 Min
Soupe de mangue au citron vert
20min