
Urządzenia i Akcesoria
Vasitos de espárragos con salpicón
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 vasos
Składniki
-
1 tarro de espárragos blancos (en conserva) (aprox. 325 g escurridos)
-
1 lata de berberechos al natural (en conserva) (aprox. 65 g escurridos)
-
1 lata de mejillones cocidos al natural (aprox. 70 g escurridos)
-
2 huevos duros
-
1 tarro de espárragos verdes en conserva (aprox. 230 g netos)
-
150 g de palitos de cangrejo
-
100 g de mayonesa
-
8 chorritos de aceite de oliva virgen extra
Wartości odżywcze na 1 vaso
Kalorie
238 kcal /
996 kJ
Białko
9.34 g
Tłuszcz
21.15 g
Węglowodany
2.63 g
Błonnik
0.98 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Espárragos
12 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania