Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate

Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate

3.3 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 raciones

Składniki

  • 4 hojas de gelatina
  • 500 g de agua
  • 300 g de tomate maduro
  • 20 g de aceite de oliva (y algo más para servir)
  • 1 cucharadita de vinagre
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 6 trozos de ventresca de atún fresco de aprox. 150 g c/u (atún rojo)

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 221 kcal / 923 kJ
Białko 33.42 g
Tłuszcz 8.91 g
Węglowodany 1.75 g
Błonnik 0.54 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...