Wersje kompatybilne
Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 hojas de gelatina
- 500 g de agua
- 300 g de tomate maduro
- 20 g de aceite de oliva (y algo más para servir)
- 1 cucharadita de vinagre
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 6 trozos de ventresca de atún fresco de aprox. 150 g c/u (atún rojo)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 923 kJ / 221 kcal
- Białko
- 33.42 g
- Węglowodany
- 1.75 g
- Tłuszcz
- 8.91 g
- Błonnik
- 0.54 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rape al vapor con salsa verde
20 Min
Lubina en papillote con crema de grelos
45min
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6h 20min
Bacalao con mantequilla de cítricos
50 Min
Berberechos y almejas al limón con ensalada de rúcula
1h
Boquerones fritos con gratén de verduras
55 Min
Lubina a la cantonesa - China
25 Min
Tartar de bonito con espuma de cebollino
20 Min
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25 Min
Pescadilla al vapor con espinacas y salsa
30 Min
Dorada a la veneciana
55 Min
Lubina en salsa de salmorreta
25 Min