Wersje kompatybilne
Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 hojas de gelatina
- 500 g de agua
- 300 g de tomate maduro
- 20 g de aceite de oliva (y algo más para servir)
- 1 cucharadita de vinagre
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 6 trozos de ventresca de atún fresco de aprox. 150 g c/u (atún rojo)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 923 kJ / 221 kcal
- Białko
- 33.42 g
- Węglowodany
- 1.75 g
- Tłuszcz
- 8.91 g
- Błonnik
- 0.54 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sardinas a la sal
40 min
Dorada a la sal
35 Min
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12 Std. 30 Min
Alcachofas a la romana
50 Min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10min
Pierna de cordero rellena con puré de patata
3 godz. 15 min
Gambones o langostinos marinados en papillote
2 Std. 30 Min
Chipirones, morcilla y manzana
1 Std.
Rollos de sardina al horno
30 min
Carrilleras de ibérico en adobo de cerveza negra
4h 20min
Picantones a la cerveza
2h
Merluza en salsa verde con corazones de alcachofa
25 min