
Urządzenia i Akcesoria
Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 raciones
Składniki
-
4 hojas de gelatina
-
500 g de agua
-
300 g de tomate maduro
-
20 g de aceite de oliva (y algo más para servir)
-
1 cucharadita de vinagre
-
1 - 2 pellizcos de sal
-
6 trozos de ventresca de atún fresco de aprox. 150 g c/u (atún rojo)
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
221 kcal /
923 kJ
Białko
33.42 g
Tłuszcz
8.91 g
Węglowodany
1.75 g
Błonnik
0.54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Blanca Navidad
20 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania