Peperoni con capperi

Peperoni con capperi

4.7 103 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 600 g di peperoni misti gialli e rossi, puliti e a pezzi (5-6 cm)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 cucchiaio di capperi sotto sale sciacquati e asciugati
  • 30 g di zucchero
  • 30 g di aceto di mele
  • 150 g di Feta (formaggio greco) a cubetti
  • 1 cucchiaio di prezzemolo (opcjonalnie) tritato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 258.5 kcal / 1082.3 kJ
Białko 6.9 g
Tłuszcz 18.5 g
Węglowodany 18.4 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 7.1 g
Sód 485.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...