Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de vin de madère
- 30 g de beurre demi-sel
- 20 g de farine de blé
- 200 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau
- 50 g de brisures de truffe noire
- 100 g de foie gras de canard cru
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 3712 kJ / 888 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 88 g
- Błonnik
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Foie gras de canard
72hod.
Sabayon au vouvray
15min
Sauce bordelaise
45 Min
Sauce beurre blanc
20 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce soubise
30min
Sauce hollandaise
25 min
Sauce chasseur
35 Min
Foie gras d'oie à la truffe
72hod.
Ravioles sauce au foie gras
40 Min
Sauce gribiche
15min
Sauce au roquefort
20 Min