Urządzenia i Akcesoria
Sauce périgourdine
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
400 g
Składniki
-
200 g de vin de madère
-
30 g de beurre demi-sel
-
20 g de farine de blé
-
200 g d'eau
-
1 c. à café de fond de veau
-
50 g de brisures de truffe noire
-
100 g de foie gras de canard cru
-
2 pincées de sel
-
2 pincées de poivre moulu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Białko
10 g
Kalorie
3712 kJ /
888 kcal
Tłuszcz
88 g
Błonnik
10 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Balade Sud-Ouest
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Sauce beurre blanc
20 Min
Sauce gribiche
15 Min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1 Std. 15 Min
Œuf florentin revisité à l'italienne (Zone 2)
2 Std.
Pâté périgourdin
48 Std.
Sauce au vin doux
55 Min
Sauce bordelaise
45 Min
Rognons de veau sauce madère
20 Min
Langoustines sauce au whisky
1 Std. 10 Min
Pâté de lapin
2 Std. 35 Min
Sauce mayonnaise
10 Min
Sauce chasseur
35 Min