Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de vin de madère
- 30 g de beurre demi-sel
- 20 g de farine de blé
- 200 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau
- 50 g de brisures de truffe noire
- 100 g de foie gras de canard cru
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 3712 kJ / 888 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 88 g
- Błonnik
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce au vin doux
55 min
Sauce hollandaise
25min
Sauce béarnaise
20 min
Ravioles sauce au foie gras
40 min
Ravioles de homard, sauce à la truffe
2h
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1 godz. 50 min
Sauce aurore
15min
Sauce aux câpres
30 min
Sauce bordelaise
45 min
Sauce gribiche
15min
Sauce au roquefort
20 min
Sauce chasseur
35 min