
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de bouillon de volaille maison
- 140 g de foie gras de canard cru coupé en morceaux
- 80 g de foie gras de canard mi-cuit
- 5 œufs blancs et jaunes séparés
- 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 101 kcal / 417 kJ
- Białko
- 1.4 g
- Tłuszcz
- 10.4 g
- Węglowodany
- 0.4 g
- Błonnik
- 0 g