Urządzenia i Akcesoria
Far aux pruneaux
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
10 parts
Składniki
-
250 g de pruneaux dénoyautés
-
25 g de calvados
-
25 g de beurre demi-sel pour le plat
-
6 œufs
-
250 g de sucre en poudre blond
-
1000 g de lait
-
250 g de farine de blé
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 part
Sód
140.6 mg
Białko
10.9 g
Kalorie
1596.6 kJ /
379.2 kcal
Tłuszcz
9.3 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
60.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gâteau breton aux pruneaux
12 h
Far breton aux pruneaux
1 h 10 min
Flan pâtissier aux prunes
2 h 5 min
Kabuni (Riz au lait, raisins secs et pignons)
40 min
Far aux abricots
1 h 15 min
Far breton aux pruneaux
2 h
Far aux pruneaux
1 h 5 min
Far breton aux pruneaux
1 h
Œufs au lait
50 min
Far aux pommes
1 h
Gâteau de semoule
2 h 45 min
Gâteau de riz au caramel
1 h 40 min