Sorbet pomme verte et calvados

Sorbet pomme verte et calvados

4.3 41 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz.
600 g

Składniki

La veille
  • 500 g de pommes granny-smith épluchées et coupées en cubes
Le jour même
  • 60 - 100 g de sucre en poudre à ajuster en fonction des goûts
  • 2 c. à soupe de jus de citron
  • 1 blanc d'œuf
  • 60 g de calvados

Wartości odżywcze na 600 g

Kalorie 757 kcal / 3164 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 140 g
Węglowodany 0 g
Błonnik 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...