Sorbet pomme verte et calvados
TM6 TM5 TM31

Sorbet pomme verte et calvados

4.2 (36 ocen)

Składniki

La veille

  • 500 g de pommes granny-smith, épluchées et coupées en cubes

Le jour même

  • 60 - 100 g de sucre en poudre, à ajuster en fonction des goûts
  • 2 c. à soupe de jus de citron
  • 1 blanc d'œuf
  • 60 g de calvados

Wartości odżywcze
na 600 g
Kalorie
3164 kJ / 757 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
0 g
Tłuszcz
140 g
Błonnik
11 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy