Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 80 g de sucre en poudre
- 5 oranges non traitées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 644 kJ / 151 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Błonnik
- 2.8 g
Alternatywne przepisy
Pâté de campagne au foie gras
48u.
Verrine de gelée de porto au melon
25 min
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25 min
Terrine de campagne
4 Std. 30 Min
Mignardises comme un Irish coffee
4h 10min
Citron givré
12h
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Pâté de lapin en croûte
5h 30 min
Mousse glacée à la menthe
12h
Crème glacée à la mandarine et sa compotée
12h 30min
Œufs de caille en meurette
55 min
Glace rhum raisins
12h