
Urządzenia i Akcesoria
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni
Składniki
-
400 g di filetti di merluzzo surgelati
-
200 g di patate pelate e a fette (7-8 mm)
-
1 spicchio di aglio senza anima
-
100 g di olive verdi denocciolate
-
3 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate
-
30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
500 g di acqua
-
1 pizzico di sale
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
149 kcal /
623 kJ
Białko
18.3 g
Tłuszcz
4.6 g
Węglowodany
9.3 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Secondi "low cost"
10 Przepisów
Włochy
Włochy