Wersje kompatybilne
Pollo al vino bianco e farina integrale di grano saraceno
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- farina di grano saraceno integrale q.b.
- 500 g di petto di pollo a tocchetti (3 cm circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 foglie di salvia fresca, lavate
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di vino bianco
- semi di chia, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1104 kJ / 264 kcal
- Białko
- 32.1 g
- Węglowodany
- 9.8 g
- Tłuszcz
- 10.7 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petto di pollo e zucchine
50 Min
Bocconcini di pollo al limone
45 Min
Bocconcini di tacchino insaporiti
15 min
Straccetti di vitello al vino bianco
30 Min
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1h
Spezzatino di vitello al curry
40 Min
Bocconcini di tacchino speziati alla curcuma
35 Min
Straccetti di tacchino alla birra con zucca e salvia
40 Min
Bocconcini di pollo ai capperi
30 Min
Bocconcini di maiale al latte
50 Min
Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano
35 Min
Bocconcini di pollo al latte e formaggio
30 Min