Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 300 g di fettine di petto di pollo
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale rosa dell'Himalaya o di sale marino integrale
- 330 g di broccoli a pezzi (cimette e fusto)
- 1 scalogno a metà (30 g circa)
- 250 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1201 kJ / 287 kcal
- Białko
- 50 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petto di pollo e zucchine
50 dk
Bocconcini di pollo al limone
45 dk
Pollo alle erbe con verdure al vapore
1sa
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1sa
Bocconcini di pollo al cartoccio con verdure
50 dk
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 Min
Bocconcini di pollo ai capperi
30 Min
Pollo al limone con asparagi verdi
35 dk
Merluzzo e cavolfiore in salsa verde
40 Min
Fettine di pollo con olive e pistacchi
45 dk
Petto di pollo con crema di zucchine
40 Min
Rollè di tacchino e carote con patate
35 dk