
Urządzenia i Akcesoria
Riso e prezzemolo (Ris e erborin)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni
Składniki
-
di prezzemolo fresco le foglioline lavate3 rametti
-
di acqua1000 g
-
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)1
-
di riso per risotto tipo Carnaroli200 g
-
di patate pelate ed a pezzi (1-2 cm)200 g
-
di olio extravergine di oliva4 cucchiai
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
339.2 kcal /
1419.3 kJ
Białko
4.4 g
Tłuszcz
13.8 g
Węglowodany
48.7 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Sód
16.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

La cucina lombarda
5 Przepisów
Włochy
Włochy