Riso e prezzemolo (Ris e erborin)

Riso e prezzemolo (Ris e erborin)

4.3 80 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate
    3 rametti
  • di acqua
    1000 g
  • dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
    1
  • di riso per risotto tipo Carnaroli
    200 g
  • di patate pelate ed a pezzi (1-2 cm)
    200 g
  • di olio extravergine di oliva
    4 cucchiai

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 339.2 kcal / 1419.3 kJ
Białko 4.4 g
Tłuszcz 13.8 g
Węglowodany 48.7 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Sód 16.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...