Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 60 g di pane raffermo
- 6 uova
- 50 g di latte intero
- sale q.b.
- 500 g di acqua
- 170 g di mozzarella a dadini
- 150 g di pomodorini a metà
- origano secco q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1314 kJ / 314 kcal
- Białko
- 23.8 g
- Węglowodany
- 12.3 g
- Tłuszcz
- 18.8 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Uova all'occhio di bue cotte a vapore
15min
Insalata di pasta con pollo e salmone
1 Std.
Patate gratinate al Gorgonzola
40 min
Frittata autunnale
1h 15 min
Torta salata con pomodorini e olive
1 Std. 10 Min
Omelette, cotto e formaggio (senza uova)
20 Min
Uova con purea profumata
30 Min
Frittata broccoli e prosciutto
35 min
Sformato di finocchi
1 Std.
Patate gratinate con pepe rosa e Parmigiano reggiano
1 Std.
Frittata allo speck
35 min
Frittata alle zucchine
40 min