Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 60 g di pane raffermo
- 6 uova
- 50 g di latte intero
- sale q.b.
- 500 g di acqua
- 170 g di mozzarella a dadini
- 150 g di pomodorini a metà
- origano secco q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1314 kJ / 314 kcal
- Białko
- 23.8 g
- Węglowodany
- 12.3 g
- Tłuszcz
- 18.8 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frittata allo speck
35 Min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50 Min
Frittata con verdure
35 Min
Frittata autunnale
1h 15min
Frittatine agli spinaci ripiene
45 Min
Involtini di prosciutto
35 Min
Omelette, cotto e formaggio (senza uova)
20 Min
Involtini di zucchine ai fiocchi di latte
40 Min
Frittata primavera al vapore
50 Min
Pasta al forno bianca (senza glutine)
55min
Patate gratinate al Gorgonzola
40 Min
Spirali di frittata arlecchino
2 godz. 30 min