Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 Blättchen weiße Gelatine
- 1 Bund Basilikum, ohne Stiele
- 200 g Sahne
- 500 g Ricotta
- ½ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- 2 Prisen weißer Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 799 kJ / 191 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Forellenmousse
5 dk
Forellen-Erbsen-Terrine
7h 45min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Kalte Caprese-Suppe
2h 15min
Paradeisergelee mit Fetacreme und Käsekeks
1h 40min
Spargel-Scampi-Terrine
10 godz.
Räucherforellenmousse mit Gurke
2 godz. 40 min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30min
Spinat-Gorgonzola-Soufflé
30min
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1h 20min
Iberico-Schinken-Creme
10 dk
Thunfischpâté
4sa 20 dk