Urządzenia i Akcesoria
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
water600 g
-
new potatoes cut in pieces (4 cm)500 - 600 g
-
smoked haddock (approx.160 g each), skinned and boned4 fillets
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh spinach leaves350 - 400 g
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
salt adjust to taste1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
42 g
Kalorie
1159 kJ /
277 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Węglowodany
21.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 min
Basmati Rice
35 min
Bolognese Sauce
1 godz. 15 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Vegetable Soup
35 min
Ratatouille
40 min
Mashed Potatoes
45 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Chicken in Creamy Mushroom Sauce with Wild Rice
1 godz. 30 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min