Urządzenia i Akcesoria
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
water600 g
-
new potatoes cut in pieces (4 cm)500 - 600 g
-
smoked haddock (approx.160 g each), skinned and boned4 fillets
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh spinach leaves350 - 400 g
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
salt adjust to taste1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
42 g
Kalorie
1159 kJ /
277 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Węglowodany
21.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Potato and Butternut Squash Pieces
25 min
Steamed Broccoli and Courgettes
15 min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 min
Basmati Rice
35 min
White Long-grain Rice
35 min
Steamed Rice
25 min
Boiled Eggs
20 min
Mashed Potatoes
45 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Steamed Salmon with Courgetti
35 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min