Urządzenia i Akcesoria
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
water600 g
-
new potatoes cut in pieces (4 cm)500 - 600 g
-
smoked haddock (approx.160 g each), skinned and boned4 fillets
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh spinach leaves350 - 400 g
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
salt adjust to taste1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
42 g
Kalorie
1159 kJ /
277 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Węglowodany
21.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Mashed Potatoes
45 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min