Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach

Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach

4.1 20 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • water
    600 g
  • new potatoes cut in pieces (4 cm)
    500 - 600 g
  • smoked haddock (approx.160 g each), skinned and boned
    4 fillets
  • ground black pepper or to taste
    1 pinch
  • fresh spinach leaves
    350 - 400 g
  • ground black pepper adjust to taste
    1 pinch
  • salt adjust to taste
    1 pinch

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 277 kcal / 1159 kJ
Białko 42 g
Tłuszcz 2.5 g
Węglowodany 21.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...