![Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/108B5FDC-7A31-4E94-94C1-8052198D13C2/Derivates/646307F1-DCE5-4E4D-AF9B-E111D13D1541.jpg)
Wersje kompatybilne
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g water
- 500 - 600 g new potatoes, cut in pieces (4 cm)
- 4 fillets smoked haddock, (approx.160 g each), skinned and boned
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 350 - 400 g fresh spinach leaves
- 1 pinch ground black pepper, adjust to taste
- 1 pinch salt, adjust to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1159 kJ / 277 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 21.5 g
- Tłuszcz
- 2.5 g
Alternatywne przepisy
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Vegetable Soup
35 min
Ratatouille
40min
Mashed Potatoes
45 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 Min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min