Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam

Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam

4.6 25 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
1 portion

Składniki

Preparation Before Demo
  • asparagus woody ends removed
    250 g
Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls
  • water
    220 g
  • sugar
    1 tsp
  • dried instant yeast (8 g)
    2 tsp
    20 g fresh yeast, crumbled
  • strong white bread flour
    500 g
  • sun-dried tomatoes in oil drained
    90 g
  • olive oil plus extra for greasing
    30 g
  • fine sea salt
    1 tsp
Berry Foam
  • sugar to taste
    80 - 140 g
  • mixed berries, frozen
    500 g
  • lime juice to taste
    10 - 30 g
    10 - 30 g lemon juice, to taste
  • egg white from medium or large egg
    1
Baking
  • egg yolk from medium or large egg
    1
Asparagus Risotto
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    60 g
  • shallots halved
    50 g
  • olive oil
    20 g
  • dry white wine
    200 g
  • risotto rice
    250 g
  • liquid vegetable stock hot
    450 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • frozen peas
    250 g
  • butter
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 658 kcal / 2758 kJ
Białko 17.8 g
Tłuszcz 18.1 g
Węglowodany 101.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...