Urządzenia i Akcesoria
Cod with Citrus Butter
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
orange zest and juice1
-
lemon zest and juice1
-
water700 g
-
potatoes cut in pieces400 g
-
courgettes cut in slices (5 mm)400 g
-
butter for greasing
-
cod fillets (120-200 g each)4
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
butter80 g
-
dried fennel seeds1 tsp
-
fresh parsley leaves only, chopped3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
1694 kJ /
405 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Prawn and Cucumber Salad
55 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min