Urządzenia i Akcesoria
Braised Cod with Thyme and Lemon
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
courgettes200 g
-
carrots100 g
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
unsalted butter diced25 g
-
white wine75 g
-
lemon 10 g juice and 2 pieces of thin peelings of skin only (2-3 cm)1
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh bay leaf1
-
white fish fillets skinless, boneless (e.g. haddock or cod, approx. 100 g each)4
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
boiling water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19.6 g
Kalorie
805 kJ /
193 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Red Cabbage and Chicken Salad
40 min
Cod with citrus butter
50 min
Creamed Cod
45 min
Chicken Cacciatore
50 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min