Urządzenia i Akcesoria
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
roasted red peppers, preserved50 g
-
smoked paprika½ tsp
-
onions quartered250 g
-
red onions quartered200 g
-
olive oil plus extra for greasing100 g
-
garlic cloves2
-
fine sea salt½ tsp
-
Iberian ham sliced, cut in pieces (2 cm)100 g
-
ground cayenne pepper (opcjonalnie)1 pinch
-
water100 g
-
cod fillets, skinless (loins) skinless, boneless900 g
-
fresh parsley leaves only, for garnish1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34.2 g
Kalorie
1507 kJ /
360 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Węglowodany
6.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Mint Courgettes
30 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Steamed Salmon Parcels
55 min