Steamed Cod with Vizcaina Sauce
TM6 TM5 TM31

Steamed Cod with Vizcaina Sauce

4.6 ( 27 ocen )

Składniki

  • 50 g roasted red peppers, preserved
  • ½ tsp smoked paprika
  • 250 g onions quartered
  • 200 g red onions quartered
  • 100 g olive oil plus extra for greasing
  • 2 garlic cloves
  • ½ tsp fine sea salt
  • 100 g Iberian ham sliced, cut in pieces (2 cm)
  • 1 pinch ground cayenne pepper (opcjonalnie)
  • 100 g water
  • 900 g cod fillets, skinless (loins) skinless, boneless
  • 1 fresh parsley leaves only, for garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
360 kcal / 1507 kJ
Białko
34.2 g
Tłuszcz
21.8 g
Węglowodany
6.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy