Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g roasted red peppers, preserved
- ½ tsp smoked paprika
- 250 g onions, quartered
- 200 g red onions, quartered
- 100 g olive oil, plus extra for greasing
- 2 garlic cloves
- ½ tsp fine sea salt
- 100 g Iberian ham, sliced, cut in pieces (2 cm)
- 1 pinch ground cayenne pepper (opcjonalnie)
- 100 g water
- 900 g cod fillets, (loins) skinless, boneless
- 1 small handful fresh parsley, leaves only, for garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1507 kJ / 360 kcal
- Białko
- 34.2 g
- Węglowodany
- 6.9 g
- Tłuszcz
- 21.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min
Asian Steamed Side of Salmon
1 godz. 45 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30min
Cod with citrus butter
50min