Urządzenia i Akcesoria
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
roasted red peppers, preserved50 g
-
smoked paprika½ tsp
-
onions quartered250 g
-
red onions quartered200 g
-
olive oil plus extra for greasing100 g
-
garlic cloves2
-
fine sea salt½ tsp
-
Iberian ham sliced, cut in pieces (2 cm)100 g
-
ground cayenne pepper (opcjonalnie)1 pinch
-
water100 g
-
cod fillets, skinless (loins) skinless, boneless900 g
-
fresh parsley leaves only, for garnish1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34.2 g
Kalorie
1507 kJ /
360 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Węglowodany
6.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM5)
15 min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 godz.
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Sicilian Prawn Salad
40 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min