
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g roasted red peppers, preserved
- ½ tsp smoked paprika
- 250 g onions quartered
- 200 g red onions quartered
- 100 g olive oil plus extra for greasing
- 2 garlic cloves
- ½ tsp fine sea salt
- 100 g Iberian ham sliced, cut in pieces (2 cm)
- 1 pinch ground cayenne pepper (opcjonalnie)
- 100 g water
- 900 g cod fillets, skinless (loins) skinless, boneless
- 1 fresh parsley leaves only, for garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 360 kcal / 1507 kJ
- Białko
- 34.2 g
- Tłuszcz
- 21.8 g
- Węglowodany
- 6.9 g