
Urządzenia i Akcesoria
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
roasted red peppers, preserved50 g
-
smoked paprika½ tsp
-
onions quartered250 g
-
red onions quartered200 g
-
olive oil plus extra for greasing100 g
-
garlic cloves2
-
fine sea salt½ tsp
-
Iberian ham sliced, cut in pieces (2 cm)100 g
-
ground cayenne pepper (opcjonalnie)1 pinch
-
water100 g
-
cod fillets, skinless (loins) skinless, boneless900 g
-
fresh parsley leaves only, for garnish1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
360 kcal /
1507 kJ
Białko
34.2 g
Tłuszcz
21.8 g
Węglowodany
6.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4 godz.
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Pollock and Spinach Lasagne
1 godz.
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2 godz. 10 min
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1 godz. 45 min
Pork with Spinach Lentils
20 min
Seafood Risotto
40 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min