Urządzenia i Akcesoria
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
roasted red peppers, preserved50 g
-
smoked paprika½ tsp
-
onions quartered250 g
-
red onions quartered200 g
-
olive oil plus extra for greasing100 g
-
garlic cloves2
-
fine sea salt½ tsp
-
Iberian ham sliced, cut in pieces (2 cm)100 g
-
ground cayenne pepper (opcjonalnie)1 pinch
-
water100 g
-
cod fillets, skinless (loins) skinless, boneless900 g
-
fresh parsley leaves only, for garnish1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34.2 g
Kalorie
1507 kJ /
360 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Węglowodany
6.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sicilian Prawn Salad
40 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Fish Stew
45 min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 godz. 15 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min