Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 100 g onions, quartered
- 50 g olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 50 g water
- 2 pinches fine sea salt, or to taste
- 4 plaice fillets (approx. 125 g each), fresh or defrosted from frozen
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1096 kJ / 262 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 2.4 g
Alternatywne przepisy
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 min
Creamy vegetable soup, steamed chicken with vegetable tagliatelle and mustard sauce
45min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Steamed Fish
30 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min