Urządzenia i Akcesoria
Steamed Plaice with Tomato Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
onions quartered100 g
-
olive oil50 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water50 g
-
fine sea salt or to taste2 pinches
-
plaice fillets (approx. 125 g each), fresh or defrosted from frozen4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23 g
Kalorie
1096 kJ /
262 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Steamed Salmon with Courgetti
35 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Salmon and Courgette en Croute
1 godz.
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min