
Urządzenia i Akcesoria
Steamed Plaice with Tomato Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
onions quartered100 g
-
olive oil50 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water50 g
-
fine sea salt or to taste2 pinches
-
plaice fillets (approx. 125 g each), fresh or defrosted from frozen4
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
262 kcal /
1096 kJ
Białko
23 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
2.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Mushroom Risotto
30 min
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Ratatouille
40 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min