Urządzenia i Akcesoria
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
carrots cut in slices (5 mm)130 g
-
onions cut in bite-size pieces100 g
-
courgettes halved lengthways and cut in slices (1 cm)200 g
-
garlic clove1
-
anchovy, tinned1
-
fresh basil leaves20 g
-
fresh parsley30 g
-
olive oil50 g
-
cherry tomatoes200 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh trout fillets, skinless (approx. 150 g each)4
-
water600 g
-
olive oil for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34.7 g
Kalorie
1521 kJ /
364 kcal
Tłuszcz
21.6 g
Węglowodany
7.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 godz.
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 godz. 30 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min