Urządzenia i Akcesoria
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
carrots cut in slices (5 mm)130 g
-
onions cut in bite-size pieces100 g
-
courgettes halved lengthways and cut in slices (1 cm)200 g
-
garlic clove1
-
anchovy, tinned1
-
fresh basil leaves20 g
-
fresh parsley30 g
-
olive oil50 g
-
cherry tomatoes200 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh trout fillets, skinless (approx. 150 g each)4
-
water600 g
-
olive oil for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34.7 g
Kalorie
1521 kJ /
364 kcal
Tłuszcz
21.6 g
Węglowodany
7.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mint Courgettes
30 Min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 Min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 Min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1 Std.
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 Min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 Std. 30 Min