Urządzenia i Akcesoria
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
carrots cut in slices (5 mm)130 g
-
onions cut in bite-size pieces100 g
-
courgettes halved lengthways and cut in slices (1 cm)200 g
-
garlic clove1
-
anchovy, tinned1
-
fresh basil leaves20 g
-
fresh parsley30 g
-
olive oil50 g
-
cherry tomatoes200 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh trout fillets, skinless (approx. 150 g each)4
-
water600 g
-
olive oil for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34.7 g
Kalorie
1521 kJ /
364 kcal
Tłuszcz
21.6 g
Węglowodany
7.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 godz.
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min