Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g carrots, cut in slices (5 mm)
- 100 g onions, cut in bite-size pieces
- 200 g courgettes, halved lengthways and cut in slices (1 cm)
- 1 garlic clove
- 1 anchovy, tinned
- 20 g fresh basil leaves
- 30 g fresh parsley
- 50 g olive oil
- 200 g cherry tomatoes
- 1 pinch fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 fresh trout fillets, skinless (approx. 150 g each)
- 600 g water
- olive oil, for serving
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1521 kJ / 364 kcal
- Białko
- 34.7 g
- Węglowodany
- 7.7 g
- Tłuszcz
- 21.6 g
Alternatywne przepisy
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Tomato and Haddock Rice
50min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Pork with Spinach Lentils
20min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min