Steamed Fish

Steamed Fish

4.7 13 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • perch fillets (approx. 200 g each), skin on
    2
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • Shaoxing rice wine
    1 Tbsp
  • spring onions cut in thin strips (4 cm)
    2
  • fresh root ginger peeled, cut in thin strips (3 cm)
    5 g
  • water
    500 g
  • soy sauce, seasoned, for seafood (see tip)
    1 Tbsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 110 kcal / 460 kJ
Białko 18.9 g
Tłuszcz 3.4 g
Węglowodany 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...