Urządzenia i Akcesoria
Steamed Fish
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
perch fillets (approx. 200 g each), skin on2
-
fine sea salt½ tsp
-
Shaoxing rice wine1 Tbsp
-
spring onions cut in thin strips (4 cm)2
-
fresh root ginger peeled, cut in thin strips (3 cm)5 g
-
water500 g
-
soy sauce, seasoned, for seafood (see tip)1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18.9 g
Kalorie
460 kJ /
110 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Celery and Cashew Nuts
20 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30 min
Creamy Mushroom Soup
20 min
Stir-fried Vegetables
10 min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 min
Steamed Salmon with Courgetti
35 min
Rice Wine Chicken
30 min
Ginger Sesame Oil Chicken
25 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min