Urządzenia i Akcesoria
Steamed Fish
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
perch fillets (approx. 200 g each), skin on2
-
fine sea salt½ tsp
-
Shaoxing rice wine1 Tbsp
-
spring onions cut in thin strips (4 cm)2
-
fresh root ginger peeled, cut in thin strips (3 cm)5 g
-
water500 g
-
soy sauce, seasoned, for seafood (see tip)1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18.9 g
Kalorie
460 kJ /
110 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéed Prawns
15 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 min
Braised Chicken with Chestnuts
40 min
Creamy Mushroom Soup
20 min
Stir-fried Vegetables
10 min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
35 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Stir-fried vegetables
10 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min