Urządzenia i Akcesoria
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
water500 g
-
salt plus extra to taste1 ½ tsp
-
potatoes cut in pieces (see tip)600 g
-
fresh salmon fillets, skinless (120-200 g each, approx. 2 cm thick)4
-
lemon grated zest and juice1
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
shallots cut in halves100 g
-
butter10 g
-
button mushrooms cut in slices300 g
-
dry white wine50 g
-
cream50 g
-
cream cheese200 g
-
ground nutmeg2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
45 g
Kalorie
2763 kJ /
660 kcal
Tłuszcz
48 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Baked spinach and eggs
35 min
Mashed Potatoes
45 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1 godz.
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Creamed Cod
45 min
Cauliflower and Broccoli Gratin
50 min